L'Engordany capgira el seu projecte

El club presenta importants canvis amb els quals espera fer el pas a Europa

L'Engordany capgira el seu projecteFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La UE Engordany vol seriosament aspirar a més. Després d’haver estat dues temporades seguides a les portes d’entrar al grup dels quatre dominadors, aquest curs vol fer el pas definitiu. És per aquest motiu que ha canviat l’estructura, l’entrenador, i ha incorporat jugadors amb experiència. Ahir va fer la presentació del seu nou projecte, que arrencarà oficialment el 16 d’agost amb els primers entrenaments. El president, Gonzalo Donsion, va oficialitzar l’arribada a la junta directiva de Fabio Serra i Christian Cellay, que havia jugat la temporada passada amb el Tic Tapa Sant Julià i que encara s’està desvinculant del club lauredià, el qual no li dona la baixa administrativa a la federació.

De totes maneres, ambdós es faran càrrec del club. Cellay ocuparà el càrrec de director general i tresorer, a més de formar part de la plantilla. “La voluntat és intentar ser més professionals en cada detall”, explicava l’argentí, que hi afegia que “els jugadors només s’han de preocupar de jugar”. L’objectiu és poder lluitar molt més amunt a la classificació general. “No hem de tenir un sostre i hem de pensar més enllà”, comentava Cellay, que parlava fins i tot de “lluitar per guanyar la lliga”, mentre que el president de l’entitat va assenyalar que amb els canvis esperen “entrar a la UEFA, que ja ens toca”.

Ahir es van presentar alguns dels membres de la nova plantilla amb la qual aspiraran a aquest objectiu. Filipe Busto, que havia entrenat la Penya Encarnada i que la temporada passada era al cadet de l’Enfaf, dirigirà l’equip substituint Otger Canals. “És un projecte molt seriós. D’entrada s’ha de treballar, i molt, però tenim il·lusió”, assegurava el nou tècnic. A més, van presentar incorporacions com Jesús Coca, Rafa Santos i l’internacional Sebas Gómez, que també serà coordinador de la base del club.

tracking