Bàsquet

Diagné ja és una realitat i només queda el base

El MoraBanc i el Barça fan oficial l’acord de cessió del pivot senegalès per a una temporada al conjunt del Principat

Diagné ja és una realitat i només queda el base

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S’ha fet esperar, però Moussa Diagné ja és oficialment jugador del MoraBanc Andorra per a la temporada 2017-2018. El pivot de Senegal arriba cedit des de l’FC Barcelona Lassa, on no podia gaudir de minuts a diferència del que se li ha promès des del conjunt del Principat.

Diagné, que va jugar la primera meitat de la temporada passada al Fuenlabrada i la segona al club blaugrana, té experiència en competició continental, tant a l’Eurocup com a l’Eurolliga, un fet que han valorat positivament des del MoraBanc a l’hora d’interessar-se per adquirir els seus serveis. “Estem molt satisfets amb la incorporació que ens completa el joc interior. Un jugador que ens aportarà la part atlètica, intensitat i molta energia”, assenyalava el director general de l’entitat tricolor, Francesc Solana, que afegia que “té moltes ganes de fer-ho bé a la lliga i assentar-se. Aquest any és molt important per a ell. Esperem que la seva ambició, el seu somriure i la seva energia donin molta força”.

Amb Diagné, Karnowski i Stevic, a més de Burjanadze i Shurna, el MoraBanc de la temporada 2017-2018 ja té el joc interior completament tancat. De fet, la plantilla ja està pràcticament acabada i només queda per incorporar un base més. La voluntat continua sent esperar Jaime Fernández. Qui havia de ser el primer fitxatge de l’estiu podria acabar sent l’últim si finalment es resol la situació amb el Movistar Estudiantes, amb qui té contracte en vigor per a tres campanyes després que el club madrileny igualés l’oferta del MoraBanc al dret de tempteig. Ha d’arribar a un acord econòmic per a la rescissió del contracte. Si no, el MoraBanc haurà de buscar un pla B per a la posició de base.

tracking