curses de muntanya

Marc Casal i Imma Parrilla, amb pas ferm a la Copa d'Andorra

Els corredors s’adjudiquen la 16a Travessa de la Massana i Ordino

El corredor de muntanya andorrà Marc Casal es va adjudicar ahir la primera posició a la categoria masculina absoluta de la 16a Travessa de la Massana i Ordino, després de completar el recorregut llarg de 16 quilòmetres amb un crono d’1 h 25’27’’, mentre que Jordi Alís i Luís Martínez van finalitzar segon i tercer, respectivament. En dones, la més ràpida va ser Imma Parrilla amb una marca d’1 h 46’16’’, per davant de Sílvia Campi i Meritxell Barniol, i d’aquesta manera tant Casal com Parrilla van tornar a pujar al més alt del podi, tal com va succeir a la darrera prova puntuable per a la Copa d’Andorra, la 34a Travessa d’Encamp. Cal destacar que tots dos esportistes lideren momentàniament les respectives classificacions generals a manca de les pertinents actualitzacions per part de la federació. La jornada també va tenir un aire familiar amb els altres dos traçats més assequibles, en una cita que no va arribar a l’objectiu de 200 inscrits, comptant finalment amb 70.