ATLETISME

Pol Moya es queda sense rècord personal als 800

El corredor, amb una marca d’1’49’’06, s’allunya de la seva d’1’48’’13

Pol Moya es queda sense rècord personal als 800

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta del Principat Pol Moya va participar ahir a la primera sessió classificatòria de la prova dels 800 metres i no va poder assolir l’objectiu que es va proposar abans d’arribar a Londres per disputar el Mundial d’atletisme. Moya va saltar a la pista de l’Estadi Olímpic de la capital britànica pels volts del migdia i va registrar un temps d’1’49’’06, sent el darrer de la tongada (8è) i acabant a la general en 37a posició. Una marca força allunyada de la seva personal d’1’48’’13 i per tant també de la fita de rebaixar-la.

En qualsevol cas, l’esportista va tancar la temporada competint en un certamen en el qual no havia estat mai i va valorar sobre l’actuació realitzada que “la cursa ha estat realment ràpida, en els 500-550 m’he despenjat i els dar­rers 200 metres els he fet sol i ha estat bastant complicat”. Pol Moya va reconèixer que li van fallar les forces i no va tenir un bon dia, en el qual segurament “també m’han passat factura els nervis”, i hi va afegir que “de totes maneres em poso un nota de set per aquesta campanya i ara el que toca és descansar i sobretot descartar cap lesió a l’empenya del peu dret. Simplement tinc molèsties, però no m’han influït”. Tornarà al país quan s’acabi el Mundial i demà ajudarà l’espanyol Marc Alcalá a preparar els 1.500.

L'ETERN USAIN BOLT ES RETIRA COM A TERCER DEL MÓN

El jamaicà Usain Bolt es va retirar ahir a Londres del món de l’atletisme amb un gust amarg. L’etern esportista es va penjar la medalla de bronze al Mundial, amb un crono de 9’’95. El vencedor va ser el nord-americà Justin Gatlin i el segon, el yankee Christian Coleman.

tracking