Ciclisme

Pintado i Cabanas, dins del previst a la contrarellotge

Els andorrans finalitzen la primera cita continental 30è i 31è, respectivament, i superen dos ciclistes més

Pintado i Cabanas, dins del previst a la contrarellotgeFAC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Julio Pintado i Òscar Cabanas van complir ahir el que tenien previst per a la contrarellotge del Campionat d’Europa, que es disputa fins diumenge a Herning (Dinamarca). Ambdós eren conscients que la lògica els enviaria al final de la classificació però amb el temps que s’havien fixat fer, que era estar prop de l’hora de temps al circuit de 46 quilòmetres, van poder col·locar-se 30è i 31è, amb un registre d’1 h 01’41’’ i 1 h 02’00’’, respectivament. D’aquesta manera van evitar la cua de la taula i van superar el turc Muhammed Atalay i l’islandès Anton Elfarsson en una prova que finalment no va estar marcada per la pluja.

“Estem contents. Més enllà del resultat hem complert els objectius marcats. Jo personalment he millorat molt respecte a l’any passat i el temps de diferència que hi ha respecte al primer és raonable perquè estem parlant d’especialistes de contrarellotge i professionals”, comentava Pintado, que hi afegia que “llàstima que no s’animin a venir més petits països perquè són realment contra els que hem de competir”.

Per la seva part, Cabanas va assenyalar: “M’he tret l’espina que em faltava després del Campionat d’Espanya, que no va anar gaire bé, i avui he tingut bones sensacions.” El millor temps el va marcar el belga Victor Campenaerts (53’12’’).

Diumenge serà el torn per a la cursa en línia.

tracking