Bàsquet

Schreiner i el MoraBanc separen camins després de 5 campanyes

El base austríac de trenta anys s’acomiada de tothom amb una emotiva carta

Schreiner i el MoraBanc separen camins després de 5 campanyesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra va fer públic ahir al migdia un comunicat oficial explicant que Thomas Schreiner i l’entitat tricolor separen els seus camins després de cinc temporades (com a tricolor va estar un parell de cursos a LEB or i tres a l’ACB). La marxa del base austríac, que no tenia contracte, era de preveure tenint en compte les incorporacions que ha fet l’entitat durant el mercat de fitxatges i el MoraBanc ha volgut agrair la seva professionalitat: “El jugador i el club han compartit moments de tots colors, però sobretot d’alegria, i han crescut paral·lelament. Andorra sempre serà casa seva.”

L’esportista va acomiadar-se de tothom mitjançant una emotiva carta de la qual destaca: “Els que em coneixeu sabeu que no soc bo amb aquestes coses. Vull agrair al MoraBanc la confiança en mi [...] i m’agradaria recordar especialment totes les persones que surten menys als mitjans [...]. A l’afició dir-vos que m’heu fet sentir com a casa. Fins aviat.” Alhora, els del Principat li van desitjar molta sort en la nova etapa que encetarà pròximament. Schreiner, de 30 anys, continuarà a la Lliga Endesa, però militarà a les files del recentment ascendit San Pablo Burgos. Segons el portal digital especialitzat en bàsquet Gigantes del Basket, ambdues parts han arribat a un acord i només manquen les rúbriques pertinents. L’internacional amb Àustria arribarà a la ciutat de Castella i Lleó amb uns registres de mitjana del curs passat de 3,9 punts, 2,9 assistències i 1,7 rebots en 17,4 minuts.

L'ACB ES DEFENSARÀ PER NO READMETRE AL REIAL BETIS

El departament de comunicació de l’ACB va informar ahir mitjançant una nota de premsa que tenint en compte que el Reial Betis Energía Plus va sol·licitar expressament al jutjat que les mesures cautelars s’adoptessin sense audiència ni sol·licitud d’informació a l’associació, aquesta té el dret a presentar al·legacions i a defensar la validesa dels acords dels seus òrgans de govern. L’organisme, en termes generals, va deixar clar que confia que es revoqui la decisió cautelar quan la jutgessa pugui valorar les manifestacions i documentació aportada. El president verd-i-blanc, Fernando Moral, va declarar abans que esperen la invitació i reclamaran un nou calendari.

tracking