Bàsquet

El MoraBanc iniciarà la lliga a casa contra el Tenerife i la clourà al Palau Blaugrana

El MoraBanc encetarà la fase regular contra el Tenerife a casa i la tancarà al Palau Blaugrana

El MoraBanc iniciarà la lliga a casa contra el Tenerife i la clourà al Palau Blaugrana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra s’estrenarà a la fase regular de la Lliga Endesa 2017-2018 el cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre davant l’Iberostar Tenerife al Poliesportiu. Un xoc inicial que queda etiquetat com el de les plantilles revelació de la temporada anterior. El calendari dels emparellaments es va conèixer ahir i el conjunt que dirigeix Joan Peñarroya haurà d’afrontar un trajecte exigent. La jornada intersetmanal següent descansarà, de la mateixa manera que a la divuitena, ja que aquest curs també hi haurà disset participants. Mentre que el primer desplaçament serà a Múrcia contra l’UCAM el 7 o 8 d’octubre i per mostrar l’alt ritme de competició al qual hauran de fer front els tricolors, dimecres 11 del mateix mes debutaran a l’Eurocup amb l’Unics de Kazan a casa. “Intentarem portar el millor possible el tema de compaginar durant els primers mesos dues competicions”, va voler deixar clar Peñarroya.

L’excapità David Navarro tornarà amb el Monbus Obradoiro el 28 o 29 d’octubre i la primera sortida d’alt voltatge per al MoraBanc es produirà ben aviat (21 o 22 d’octubre) i amb un rival clàssic de la campanya passada: el Reial Madrid. Cal destacar que els del Principat viatjaran a Vitòria per veure’s les cares amb el sempre potent Baskonia l’11 o 12 de novembre, els aficionats gaudiran al país de la visita del renovat Futbol Club Barcelona Lassa de Sito Alonso (9 o 10 de desembre) i el 6 o 7 de gener els andor­rans es desplaçaran fins a Màlaga. Dues jornades més tard (la 17) jugaran a la Font de Sant Lluís amb el València Basket, a la unificada, perquè serà la del tall per a la Copa del Rei del 15 al 18 de febrer del 2018, que tindrà com a seu Las Palmas de Gran Canària.

“Tenim uns mesos d’octubre i novembre en els quals lliguem molts partits jugant com a visitants i un desembre que succeirà el contrari. A la fi en els calendaris acabes competint amb tothom i aquest és bastant interessant”, va valorar l’entrenador egarenc del MoraBanc Andorra, que va continuar dient sobre l’estructuració de la segona volta, que comença el 3 o 4 de febrer del 2018, que “la característica de l’últim mes de competició, el maig, és que només tenim un duel com a locals, davant el València, i tres a fora. Setmana a setmana”. Madridistes i baskonistes tindran pendent passar pels Pirineus, igual que l’Unicaja de Giorgi Shermadini, el 28 o 29 d’abril del 2018. La primera part de la lliga es tancarà dijous 24 de maig del 2018 i els d’Andorra ho faran al Palau Blaugrana contra el Barça. Quant al play-off, s’iniciarà el 27 i finalitzarà entre el 18 i el 23 de juny,en funció dels matxs necessaris per decidir el títol.

El Reial Betis, a l'ACB?

Mitjans de comunicació andalusos van informar ahir que els tribunals van concedir les cautelars al Reial Betis Energía Plus arran de la demanda que va interposar per fer valdre els seus drets enfront l’ACB i ocupar la 18a plaça que queda buida. Amb aquesta decisió judicial, la pilota passa a la teulada de l’organisme, que haurà de decidir si li ofereix el lloc o si segueix a LEB or.

DAVID WALKER COMPLIRÀ L'ANY DE CONTRACTE QUE LI QUEDA

L’aler nord-americà del MoraBanc Andorra David Walker complirà, com ja es preveia, l’any de contracte que li queda amb el club del Principat, després que ahir expirés la seva clàusula de sortida per a l’NBA. El club continua esperant el transfer del Barça Lassa per fer efectiva la cessió del pivot senegalès Moussa Diagné.

tracking