Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
MoraBanc Andorra

Przemek Karnowski ja és jugador del MoraBanc

El nou projecte del MoraBanc Andorra ja té 'cinc'. Es tracta de l’internacional polonès Karnowski. Provinent de la Universitat de Gonzaga.
Imatge de presentació de Karnowski

Przemek Karnowski ja és jugador del MoraBanc

Imatge de presentació de Karnowski

Actualitzada 28/07/2017 a les 17:49
El jugador Przemek Karnowski i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han signat l'acord per a la incorporació del pivot poloès. Amb 23 anys i una alçada de 2’15, el jugador arriba a l’equip dirigit per Joan Peñarroya amb ganes de convertir-se en el dominador del joc interior andorrà i fer-se un espai entre el millors a la Lliga Endesa i l'EuroCup.

Karnowski fa el salt a l’ACB desprès de tancar una bona temporada, amb 12’2 punts i gairebé 6 rebots per partit amb la seva Universitat, que es va proclamar campiona de la NCAA. Té experiència internacional amb la selecció de Polònia i vol demostrar el talent que ha deixat veure durant la seva participació a la NBA Summer League d’aquest estiu.

Francesc Solana detallava el que aportarà el nou 'cinc' tricolor “Tindrem un jugador amb gana, amb ambició, que ve a jugar al joc interior. Ens aportarà rebot, però sobretot és un gran passador”. A més, el general manager afegia que és un “jugador molt gran, que viurà la seva primera experiència professional desprès de ser campió amb la seva Universitat. Un fet prou important”.
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts