Nou tècnic per a l'Andorra

El jove Marc Castellsagué, provinent del Girona B, on era segon entrenador, hauria estat l’escollit per ocupar la banqueta per al pròxim curs

Nou tècnic per a l'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra ja té tancat el que serà el nou entrenador per a la temporada 2017/2018. Les converses i negociacions han anat més lentes del previst, però a falta de la signatura final, l’acord amb el tècnic ja és una realitat. Abans d’escollir el nou mandatari de la banqueta tricolor, però, la directiva s’ha reunit prèviament amb fins a vuit tècnics d’Andorra, Tar­ragona i Girona. Es va mantenir converses amb Otger Canals, de la UE Engordany, i Emiliano González, ex de la UE Santa Coloma, per exemple, les quals finalment no van acabar prosperant. També Javi Garcia, l’entrenador del Girona B, ha arribat a parlar amb l’FC Andorra per a una possible incorporació a l’entitat tricolor.

Finalment, segons ha pogut saber el Diari, l’escollit hauria estat Marc Castellsagué, un jove entrenador barceloní que, malgrat tenir 29 anys compta amb un currículum força impressionant. Va ser quatre temporades a l’RCD Espanyol, i ha passat per clubs com el Manlleu o per llocs com Nairobi (Kenya) i la federació de Kazakhstan. La passada temporada va ser al Girona B com a segon entrenador, precisament al costat de Javi Garcia, amb qui no van poder evitar el descens a segona catalana en el mateix grup en què els del Principat es van quedar a les portes de l’ascens.

Una vegada se signi el contracte per al nou tècnic, el club farà oficial el nom de la persona que substituirà el difunt, Emili Vicente. Serà demà o dilluns vinent. Abans, el club podria encarrilar el tema amb els inversors de fora. De moment, qui ha mostrat més interès és Miquel Sors, que va estar present a l’assemblea general de la setmana passada a La Llacuna. Sors és conegut per ser l’exagent del migcampista de l’FC Barcelona, Ivan Rakitic, entre altres. Per ara no hi ha res tancat més enllà d’haver mostrat interès, però sí que hi ha predisposició per parlar els pròxims dies.

Aquesta és de moment l’opció més propera, tot i que l’FC Andor­ra té alguna porta oberta més a altres inversors per si finalment no acaben prosperant les conversacions amb Sors i els seus socis. Aquest, però, podria ser el primer gran pas al redreçament de l’entitat econòmicament i a l’hora tornar-lo a situar en un futur més a llarg termini a segona divisió espanyola. Amb tot, aquesta és la intenció que va motivar l’aprovació de la inversió estrangera durant l’assemblea. Encara queda un llarg camí per poder salvar i millorar les condicions de l’entitat més antiga del Principat.

LA PLANTILLA

TRES JUGADORS MÉS RENOVEN

L’onada de renovacions a la plantilla de l’FC Andorra va continuar ahir amb tres jugadors més confirmats oficialment. Jordi Aláez, com ja havia avançat el Diari, va ser el primer d’ells, i el van seguir un dels homes més transcendentals de l’equip, Marc Pujol, i Robert Font. Amb ells dos ja són un total de 13 integrants confirmats per a la temporada 2017/2018, comptant a Ferran Pol, Francisco Pires, Àlex Sànchez, Aaron Sànchez, Àlex Martínez, Ludovic Clement, Cristian Martínez, Jordi Betriu, Aleix Viladot i Roger Nazzaro. El proper podria ser Aleix Cisteró, amb el qual s’està mantenint converses. La intenció és comptar amb una plantilla d’uns 18 o 19 jugadors, per la qual cosa ja només resten entre 4 i 5 peces més per completar la plantilla. A falta de les últimes renovacions, la directiva ja està perfilant algunes de les noves incorporacions que arrodoniran l’equip.

tracking