El Lusitans pesca el San Lorenzo de Paraguay

Presenta a Matías Martínez, que en un principi havia d’anar al Bastia

El Lusitans pesca el San Lorenzo de ParaguayA. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Lusitans continua amb la seva revolució de cara a la temporada 2017/2018. Té nou tècnic, Diogo Festa, i moltes cares noves. La més destacada va ser la presentada la setmana passada de l’exinternacional portuguès de 31 anys Tiago Targino da Silva, a més de les d’André Armada, Carlos Gomes, Diego Marinho, Francesc Estraguès, Ivan Periànez, Enric Triquell, Victor Silverio i Xavi Vieira.

Etiquetes:

Ahir van presentar un nou fitxatge: Matías Martínez Mati, que prové del San Lorenzo de Paraguai. En un principi, el jugador havia de fitxar pel Bastia francès, però el descens a segona divisió del conjunt gal el va fer canviar d’opinió i va decidir fitxar pel Lusitans. “Em va arribar l’oferta i un company meu del San Lorenzo que l’any passat va ser a l’Engordany, Ever Amarilla, em va donar referències de la lliga d’aquí i del país. Em venia de gust sortir de la meva zona de confort i venir a un equip que lluita per les posicions d’Europa”, va explicar ahir la incorporació del Lusitans, que pot jugar tant d’extrem com de mitja punta.

El renovat conjunt de Festa, que destaca principalment per tenir molta joventut, preveu presentar més fitxatges la propera setmana.

tracking