Raids

Cristian España remunta i ja és cinquè

El resident Joan Barreda continua liderant la prova que finalitza avui a Terol

Cristian España remunta i ja és cinquè

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristian España ja és 5è a la Baja Aragón, puntuable per al Campionat del Món FIM de Bajas, després de la segona etapa que es va córrer ahir. L’andorrà va acabar l’especial matinal en 10a plaça, però a la de la tarda va fer un salt sent 5è que li va permetre pujar places a la classificació general, on es troba a 19 minuts i 29 segons del líder, Joan Barreda, que es mostra intractable de cara a repetir la victòria per l’any passat a la cita de Terol.

El resident Joan Barreda va dominar els dos trams cronometrats celebrats ahir. Al primer va avantatjar en 18 segons el seu company d’equip, i al segon es va imposar amb més de 7 minuts de marge respecte el segon classificat. A la general, Barreda lidera la cursa amb 7 minuts i 38 segons sobre Michael Metge i 9’27” respecte a Joan Pedrero. El segon classificat fins ahir, Iván Cervantes, va tenir problemes amb el dipòsit de benzina i després va haver d’abandonar per una caiguda que li va produir una fractura de clavícula. Per la seva banda, Xavi España segueix sent 5è a la categoria open i 26è a la general d’entre els 70 participants que van prendre part a la sortida de divendres.

La Baja Aragón acaba avui amb la disputa de l’última etapa, de 184,05 quilòmetres entre Celadas i Terol.

CYRIL DESPRES ES PROCLAMA CAMPIÓ DEL SILK WAY RALLY

El resident Cyril Despres va complir el tràmit d’arribar a Xian després de la suspensió de l’última etapa cronometrada per motius de seguretat i es va proclamar campió del Silk Way Rally per segon any consecutiu. El francès del Team Peugeot Total va superar Christian Lavieille i el xinès Wei Han en més d’una hora.

tracking