Poliesportiu

Inici dels Andorra Outdoor Games

La bici entra avui en escena, i demà hi haurà triatló i cursa de muntanya

Inici dels Andorra Outdoor GamesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 1.200 esportistes participaran entre avui i demà a les diferents modalitats de la tercera edició dels Andorra Outdoor Games. La primera prova a entrar en escena serà la prova ciclista de l’Andorra Challenge MTB, que tindrà dos recorreguts, un de 50 quilòmetres i un de 90. El circuit curt començarà a les 8.00 hores des de la cota 2.000 de Naturlandia i tindrà un desnivell positiu de 1.922 metres, mentre que el recorregut llarg tindrà un desnivell de 2.900 metres i també donarà el tret de sortida a Naturlandia, seguint cap a les pistes d’Aransa, Lles i la Vall de Llosa. El circuit torna a Lles i Aransa per pujar fins a la Rabassa. Tot seguit ve un descens fins a Bescaran, i comença un altre ascens cap a Arcavell i la Rabassa. El vencedor de l’any passat a la cursa llarga va ser Roger Argelaguer, amb un temps de 3 h 49’03’, i el de la curta, Josep Ramon Montaner, que va fer un crono de 2 h 03’23’’ i repetirà participació amb l’objectiu d’intentar reeditar la victòria.

Per demà quedaran les altres dues competicions d’aquests Andorra Outdoor Games. L’Andorra Trail Pic Negre tindrà tres circuits diferents de 14, 21 i 35 quilòmetres i també sortiran des de la cota 2.000 del parc de Sant Julià de Lòria. Per últim, l’Andorra Triatló constarà de 750 metres nedant al llac d’Engolasters, 36 quilòmetres en bici des d’allà fins al port de categoria especial de la Rabassa, i finalment 9 quilòmetres fins a Naturlandia.

A més de les activitats esportives n’hi haurà de lleure, com ara visites al Cirque de Soleil o dinars de germanor per als atletes.

tracking