Raids

Cyril Despres pateix un ensurt a l'etapa però lidera amb 43 minuts de marge

El pilot de ral·lis resident al Principat Cyril Despres segueix com a líder del Silk Way Rally que travessa Rússia, Kazakhstan i la Xina amb un marge de 43 minuts i 22 segons respecte del xinès Wei Han. Tot i aquests números, el corredor amb residència va tenir una jornada complicada ahir a la 12a etapa de 254,75 quilòmetres, ja que va patir un problema en un dels trams de dunes que li va fer perdre temps a bord del seu Peu-geot 3008 DKR i va finalitzar la jornada en 12a posició (8a de la seva categoria) a 20 minuts i 31 segons del vencedor d’ahir, que va ser Christian Lavieille.

El Silk Way Rally arriba a la seva recta final i avui es disputarà la penúltima etapa que recorrerà els 318,66 quilòmetres que separen les ciutats d’Alxa Youqi i Zhongwei.