Ciclisme

Barguil guanya a l'Izoard i Chris Froome acaricia el Tour

Els residents Dan Martin i Simon Yates segueixen entre els set primers

Barguil guanya a l'Izoard i Chris Froome acaricia el Tour

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 17a etapa del Tour de França disputada ahir entre Briançon i Izoard era l’última oportunitat dels escaladors per posar en dificultats Chris Froome i el seu equip i evitar que tingués a les mans la quarta victòria a la ronda francesa, però el ciclista de l’Sky no es va deixar sorprendre pels rivals i segueix líder, amb 23 segons d’avantatge sobre Romain Bardet i 29 respecte a Rigoberto Urán.

Pel que fa als residents, Dan Martin segueix en 6a plaça, a 2 minuts i 56 segons del cap de cursa, i Simon Yates és 7è, a 4’46”, i continua amb el mallot blanc de millor jove de la cursa. Quant a la lluita per l’etapa, el millor va ser Warren Barguil, que va atacar a la falda de l’Izoard i no va parar fins coronar el port en primer lloc, sumar el seu segon triomf parcial i sentenciar al seu favor la classificació de millor escalador de la cursa.

La ronda gal·la deixa la muntanya enrere i entra a la seva recta final amb etapes, a priori, senzilles per al líder. La d’avui discor­rerà entre Embrun i Salon-de-Provence, demà serà el torn de la contrarellotge a Marsella, i diumenge l’arribada a París, que si no hi ha cap contratemps coronarà Chris Froome com a vencedor del Tour de França per quarta vegada.

tracking