L'FC Andorra negociarà amb un inversor estranger

Socis de l’FC Andorra donen el vistiplau perquè l’entitat iniciï negociacions amb un grup inversor estranger, per salvar-se

L'FC Andorra negociarà amb un inversor estrangerFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena de socis del Futbol Club Andorra van estar presents ahir a la nit a l’assemblea general extraordinària que es va celebrar al centre cultural La Llacuna de la capital i va durar dues hores. La majoria d’aquests, excepte un parell d’abstencions i un que es va posicionar en contra, van votar a favor que l’entitat iniciï negociacions amb un grup inversor estranger que està interessat a aportar el seu capital en forma o bé de patrocini o col·laboració, tal com va explicar el president, Albert Ferré. La no-dissolució del conjunt tricolor passa perquè esdevingui en una societat anònima esportiva i s'inverteixi una quantitat de diners, no especificada, i així l’Andorra pugui fer front al deute que s’arrossega de les directives anteriors i que ascendeix a més de 300.000 euros.

Etiquetes:

L’actual Llei de l’esport no permet la creació d'aquestes societats, però el màxim mandatari dels andorrans va declarar que “nosaltres hem anat un pas endavant de tot el tema de la llei i ens hem avançat una miqueta per intentar tirar el club endavant”, i va afegir que “si no hi ha un suport econòmic d’on sigui la situació que vivim és inviable”. Seguint aquesta mateixa línia va voler especificar que “l’únic que hem demanat al soci ha estat poder començar a negociar un acord, que és un conveni que no ens obliga a res ara mateix fins que no estigui la nova llei aprovada [l’FC Andorra confia que amb la reforma que s’està treballant la prohibició desaparegui]”, mentre que “quan això succeeixi doncs evidentment s’haurà de dur a terme un altre tipus de negociació i per suposat també entraran altres factors, ja que lògicament el que tothom busca és una cobertura legal o una assegurança sobre unes inversions que puguin fer”. A més, Albert Ferré va continuar assenyalant que les converses entre ambdues parts estan ben encaminades, però que en no haver res tancat no pot donar més informació, i pel que fa a la subvenció de Govern que actualment està parada arran dels reclams de capital de particulars va detallar que “la part número 12 la vam cobrar el mes d’abril i suposo que en quinze dies o tres setmanes es tornarà a activar, malgrat que ens la descomptaran”. El principal dirigent va cloure el seu discurs amb un somriure assegurant que “ha arribat una bossa de vida que s’ha de saber aprofitar, tot i que no és la salvació, perquè els inversors no aportaran tots els diners de cop pel tema de la cobertura. Almenys tenim clar que el dia 1 de setembre podrem sortir a competir amb una sèrie de condicionants, que no seran les preocupacions d’altres anys”. Es va informar que han tancat el curs amb beneficis d’uns 17.000 euros, sobretot gràcies a la UEFA.

Va confirmar que el nou tècnic, de fora, està punt de tancar-se i es farà oficial entre demà o passat.

tracking