Raids

Despres segueix líder del Silk Way Rally i augmenta la distància amb el segon

El pilot de ral·lis resident al Principat Cyril Despres va refermar ahir el seu lideratge a la classificació general del Silk Way Rally (Rússia-Kazakhstan-Xina), després de la desena etapa. El corredor del Team Peugeot Total va finalitzar el trajecte entre Hami i Dunhuang, de 360,28 quilòmetres, en quarta posició, amb un temps de 3 hores 26’44’’, mentre que el vencedor va ser l’italià Eugenio Amos, del Two Wheels Drive, en un crono de 3 h 24’24’’. El registre acumulat del francès va ascendir fins a les 29 h 58’01’’ i va augmentar la distància a 47’38’’ amb el seu perseguidor, el xinès Wei Han del Geely Auto Coopertires Team. El també de Peugeot i fins dilluns primer de la competició, Sébastien Loeb, es va haver de retirar per culpa de l’accident que va patir, però l’escuderia no va perdre del tot el somriure gràcies al vigent campió, Despres. La jornada d’avui s’acabarà a Jiayuguan (la Xina) i el recorregut comptarà amb 488,65 km.