Bàsquet

El futur de Pierre Oriola centra la seva visita al Nike Camp

La possible incorporació al Barça va monopolitzar les preguntes dels participants al campus

El futur de Pierre Oriola centra la seva visita al Nike CampNIKE CAMP / ADRIÀ FONTANET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aler-pivot del València Basket Pierre Oriola va ser el convidat d’ahir al Nike Camp en una presència que va estar marcada pel possible fitxatge per l’FC Barcelona. El jugador va delectar durant una estona els nens i nenes al parquet del pavelló Joan Alay amb els seus moviments interiors abans d’enfrontar-se a les preguntes dels joves i dels periodistes. Diversos mitjans espanyols van anunciar la setmana passada que el targarí seria una de les incorporacions del Barça per a la propera temporada i ahir va reconèixer que “està tot a l’aire. Són coses que no porto jo, ho fan els meus agents, i sigui el que sigui serà bo. L’interès hi és i no hi ha res més”. I hi va afegir que “que es plantegin pagar la meva clàusula [d’un milió d’euros] és un orgull i demostra que estic fent les coses bé i vaig pel bon camí”.

Oriola també va deixar anar una declaració d’intencions: “Sempre he estat culer i sempre ho seré. Si s’acaba tancant el fitxatge seria un honor poder vestir aquesta samarreta, igual que la del Sevilla o València, però que sigui la del Barça ho faria encara molt més especial.” El lleidatà està convocat diumenge per a una concentració amb la selecció espanyola i va admetre “voler que es resolgui tot com abans millor, ja sigui en una direcció o en una altra, per poder estar més tranquil i centrar-me a treballar”. En el cas que acabi arribant al conjunt que entrenarà Sito Alonso, coincidirà amb l’aler Adrien Moerman, ja que ahir el club català va anunciar el fitxatge. Qui de moment no arribarà és Adam Hanga, ja que el Baskonia va igualar l’oferta del conjunt català.

La pluja de jugadors ACB al Nike Camp no s’atura i avui serà el torn de Guillem Vives, company d’Oriola, i del balear del Reial Madrid Àlex Suárez.

tracking