estades

Joan Carles Navarro aposta per Sito Alonso a Andorra

El capità del Barça vol esborrar l’era Bartzokas i espera que tornin els èxits

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El capità de l’FC Barcelona Lassa, Joan Carles Navarro, va visitar ahir per 19a ocasió el Nike Camp de bàsquet, que s’està celebrant a Andorra des del 2 de juliol i que finalitzarà dissabte vinent. Navar­ro va passar-se el matí fent activitats amb els joves participants i posteriorment va respondre a les seves curiositats. El jugador blaugrana també va dedicar un temps als mitjans de comunicació i va deixar clar que té ganes de la temporada vinent: “Sito Alonso coneix força més tant l’ACB com l’Eurolliga [amb referència a l’ex-tècnic Georgios Bartzokas], ens entendrem molt millor i pel que sé ja està treballant de cara a l’equip que ve.” Alhora, hi va afegir que “ha estat la campanya més complicada de totes les de la meva carrera. Però de tot se n’aprèn i ara el que toca es esborrar-la i començar de zero”.

Pel que fa a les crítiques que va rebre de Bartzokas, va explicar que “em van sorprendre les paraules, perquè quan va sortir em va dir totalment el contrari. No he tingut cap problema amb ell i li desitjo sort”. Quant a la sequera de títols va assegurar que espera “que tornin, ja que fa uns anys que no guanyem res i un club com el Barça no pot estar així i farem tot el possible per competir, i un cop allà amb els que tenim i els nous farem una bona plantilla”. La Bomba va comentar del MoraBanc Andorra que “el curs que va fer va ser impressionant. La gent aquí està il·lusionada i ara és el moment no d’arribar, sinó de mantenir-se”.

D’altra banda, la davantera de l’Atlètic de Madrid Sonia Bermúdez va fer el mateix però en futbol i va declarar que “ha estat la meva primera vegada i estic encantada”. El culer Sergi Roberto serà avui l’estrella convidada.

Joan carles navarro aposta per Sito Alonso a Andorra

Joan carles navarro aposta per Sito Alonso a Andorra

tracking