ciclisme

Els favorits reserven els atacs per a la titànica etapa d'avui

Lilian Calmejane s’estrena amb un triomf sofert a la ronda francesa

Els favorits reserven els atacs per a la titànica etapa d'avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera de les dues etapes de muntanya d’aquest cap de setmana al Tour de França es va resoldre ahir sense moviments a la part alta de la general. L’elevat ritme imposat per l’Sky va fer que la resta de favorits no tinguessin pràcticament oportunitats de provar atacs sobre el líder, Chris Froome, que va mantenir el mallot groc amb les mateixes diferències respecte als perseguidors. Dan Martin va entrar tretzè ahir a la línia d’arribada de Station des Rousses juntament amb el pilot, en el qual hi havia un total de quatre residents més (Simon Yates, Esteban Chaves, Daniel Navarro i Jonathan Castroviejo).

Tots ells van arribar a 50 segons del guanyador, el jove debutant francès Lilian Calmejane, que es va sobreposar a les rampes que patia visiblement a les cames per sumar el seu primer triomf a la ronda de casa seva.

Avui, etapa titànica entre Nantua i Chámbery de 181,5 quilòmetres. Enmig hi haurà set ports de muntanya, tres dels quals de categoria especial i un de segona només començar. Avui sí que s’esperen canvis.

tracking