TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Bàsquet

El Barça recupera la concentració de pretemporada a Encamp

El club tornarà a fer la tradicional estada després d’un any d’absència per decisió de Bartzokas

El Barça recupera la concentració de pretemporada a EncampXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Barcelona Lassa va fer oficial ahir que l’equip de bàsquet tornarà aquest any a fer la tradicional estada a Encamp. L’estiu passat l’aleshores nou tècnic, Georegios Bartzokas, va decidir que era millor no realitzar aquesta habitual concentració al·legant falta de dates al calendari. Amb la recent contractació de Sito Alonso com a dirigent del conjunt blaugrana després d’un nou curs en blanc, el Barça recuperarà la tradicional estada que havia fet durant les vuit temporades en què Xavi Pascual va ser tècnic. Així, el club tornarà a Encamp a “la recerca d’una temperatura òptima per treballar, una proximitat ideal de les instal·lacions i un entorn immillorables per seguir posant a punt l’equip”, segons indicava en el comunicat en què ho anunciava.

Quant a les dates, el Barça va assenyalar que seria la setmana de l’11 de setembre, però que encara estaven per confirmar els dies exactes en funció del calendari. A la concentració no hi seran els internacionals que participin entre el 31 d’agost i el 17 de setembre a l’Eurobasket.

Sí que hi seran els equips d’handbol i futbol sala, que l’any passat no van fallar, a diferència del bàsquet. Aquests vindran a l’agost i el comú d’Encamp encara està treballant per tancar les dates definitives. També estan negociant la renovació del conveni amb el club. Normalment es renova campanya a campanya i l’ens encampadà espera poder allargar l’acord per fer estades perquè els equips blaugrana tornin també el 2018.

tracking