Ciclisme

Peter Sagan guanya a l'esprint amb un pedal i Dan Martin acaba tercer

Peter Sagan guanya a l'esprint amb un pedal i Dan Martin acaba tercer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Peter Sagan va guanyar ahir la tercera etapa del Tour de França que va transcórrer entre Verviers i Longwy després de superar a l’esprint l’australià Michael Matthews i el resident Dan Martin, que va creuar la meta en tercera plaça. També va entrar al grup de davant Esteban Chaves, que va tancar el Top-20. Però no va ser una victòria qualsevol per a l’eslovac, ja que al tram final del recorregut (que pujava cap a dalt) una de les sabatilles li va sortir del suport pel pedal. Tot i això, el vigent campió del món va acabar sent el més ràpid.

A la general, el líder continua sent Geraint Thomas, mentre que el màxim favorit a guanyar la ronda gal·la, Chris Froome, ja s’ha situat en segona posició. Pel que fa als ciclistes que competeixen amb llicència andorrana, Dan Martin és el més ben situat en 15a a posició, mentre que Simon Yates ocupa la 18 a plaça. Per altra banda, Luke Durbridge va haver d’abandonar a causa de la caiguda que va patir durant la contrarellotge del primer dia.

La jornada d’avui tindrà 207,5 quilòmetres, entre Mondorf-les-Bains i Vittel, amb un port puntuable de quarta categoria.

tracking