BTT

Guillem Casal, fora de la Copa del Món per lesió

El ‘biker’ va patir una caiguda dimarts mentre s’entrenava i les proves d’ahir van confirmar que té 3 vèrtebres trencades

Guillem Casal, fora de la Copa del Món per lesióVallnord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El biker andorrà Guillem Casal no podrà participar al descens de la Copa del Món de BTT, que s’està disputant des d’ahir a Vallnord-Pal Arinsal, per culpa d’una desafortunada lesió. “Dimarts vaig pujar als circuits del costat de l’oficial del campionat i mentre m’entrenava vaig patir una forta caiguda en sortir malament”, va explicar. Casal va detallar que va fer-se un fort cop a l’esquena, però després de descansar no va sentir gaire dolor. Ara bé, “les proves que em vaig fer han confirmat que hi ha una vèrtebra que fa com una llengüeta i n’hi ha tres de la zona lumbar trencades”.

Els metges li van recomanar que haurà de romandre un mes de baixa, ja que si no podria sofrir un problema medul·lar més greu. El corredor va afegir que “és una autèntica llàstima, perquè feia tota la temporada que em preparava per a aquesta cita i crec que després de tants anys, tot i que sé que és complicat, aquest cop tenia l’oportunitat d’entrar a les finals [cap esportista del Principat ho ha aconseguit mai]”, i va continuar dient que “hi ha copes de França i d’Europa i això no s’acaba aquí”. Mentre que sobre les aspiracions dels seus companys va declarar que “és difícil, però és un objectiu ambiciós. En els darrers anys, des de la federació ens estant ajudant molt i preparant amb seny”. En clau horària del certamen, després dels entrenaments oficials de DHI i XCO avui es duran a terme les primeres proves classificatòries de les dues disciplines.

EL TEAM COMMENÇAL VALLNORD, PREPARAT PER RODAR

LA MASSANA. El cinc bikers del Team Commençal Vallnord que correran a la Copa del Món van ser ahir presentats en un acte a l’Spot Commençal de la Massana. Les autoritats de la parròquia i els màxims representants del comitè organitzatiu de la cita hi van ser presents.

tracking