Bàsquet

Albicy confirma que complirà l'any que li resta de contracte

La data per exercir la clàusula de sortida s’acaba i el club s’assegura la continuïtat d’una peça molt important

Albicy confirma que complirà l'any que li resta de contracteBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrew Albicy complirà l’any de contracte que li resta amb el MoraBanc Andorra, tal com va confirmar ahir a través de les xarxes socials el base, que afegia que “espero encreuar-me amb un equip francès a l’Eurocup”. Just uns instants abans ho havia anunciat el president de l’entitat andorrana, Gorka Aixàs, que explicava que la data del buy out, és a dir, per exercir la clàusula de sortida, ja havia passat i per tant ja comptaven definitvament amb ell per al curs vinent. Albicy es va sumar així a Oliver Stevic i Beqa Burjanadze com a jugadors totalment confirmats per a la següent campanya, a més del tècnic, Joan Peñarroya. “Serà complicat retenir Shermadini. Intentarem mantenir el bloc que tant èxit ens ha donat aquesta temporada però no serà fàcil i ho sabem. Si hem fet aquest curs és perquè els jugadors han fet una bona campanya i ara lògicament és un problema per a nosaltres, però el firmaríem tenir cada estiu”, comentava ahir el màxim dirigent del club.

Queda per veure si els jugadors amb contracte que tenen clàusula de sortida es confirmaran, com per exemple David Walker, que apunta a ser el següent a ratificar, David Jelínek i Chris Czerapowicz. Aixàs es va referir a aquest darrer i la seva possible continuïtat indicant que “ha fet una bona temporada amb els condicionants que ha tingut, ja que ha jugat molts partits lesionat. És una decisió que encara no tenim presa, hi ha més variables abans i hi ha dies per executar la clàusula per part dels dos”. El president va assenyalar que possiblement arribi algun fitxatge nou abans de tancar certes renovacions o confirmar els que tenen contracte. “Hi estem treballant, però l’estiu és llarg i com sempre haurem de fer el millor equip que puguem”, va dir. Finalment, Aixàs va parlar de la sortida de David Navarro, assenyalant que “és una llàstima no haver pogut arribar a un acord”. També li va “agrair els anys que ha estat aquí i tot el que ens ha donat”.

EL MORABANC RENOVA EL PATROCINI AMB PYRÉNÉES PER A DOS ANYS

Gorka Aixàs i el director de màrqueting de Pyrénées, Joaquim Serrahima, van anunciar ahir que havien renovat l’acord de patrocini entre el club i el centre comercial per a dos anys. En el nou contracte s’apuja l’aportació econòmica que serveix per completar el mínim de pressupost necessari inicial marcat per anar a l’Eurocup.

tracking