Objectiu sortir vius

El Futbol Club Santa Coloma enceta avui a Armènia l’aventura de la Champions davant l’Alashkert

Objectiu sortir viustwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 63a edició de la Lliga de Campions 2017-2018 s’enceta avui de la mà de la primera fase prèvia. D’aquesta manera, el Futbol Club Santa Coloma, com a campió de la Lliga Grup Sant Eloi, es va guanyar el dret de disputar-la, i començarà a les 18.00 hores de la tarda (hora andorrana) la seva aventura a la màxima competició continental a Armènia davant el vencedor de la Premier League, l’Alashkert FC. L’Estadi Republicà d’Erevan, la capital, conegut amb el nom d’Hanrapetakan, acollirà el partit d’anada d’una eliminatòria que es va repetir el curs anterior amb un marcador global desfavorable per als del Principat (3 a 0). La plantilla que dirigeix Richard Imbernón va provar-se a territori armeni diumenge amb una sessió força calorosa, i ahir va dur a terme l’entrenament oficial al ter­reny de joc de la cita.

“Les sensacions són bones, però sabem que el xoc serà extremadament exigent i que el rival és molt fort físicament i a nivell col·lectiu. Arriben al final dels enfrontaments en un estat de forma bastant alt, i de fet, hem vist unes estadístiques que diuen que el 23% dels gols els marquen entre el minut 75 i el 90”, va valorar el tècnic, qui va continuar explicant que “estic una mica a l’expectativa de veure quin duel es donarà. Per un costat, penso que sortiran a sentenciar, perquè saben que del Comunal és complicat endur-se un triomf. Nosaltres el que volem inicialment és no encaixar, i a partir d’aquí, si podem marcar algun gol doncs seria excel·lent. Els plantejarem situacions incòmodes, ja que ells són clars favorits”. Pel que fa a les noves incorporacions de qualitat que va fer l’entitat tricolor per mirar d’arribar lluny, va comentar que “els tres s’han adaptat realment bé. Quique Cubas, per les seves característiques, ens anirà fantàstic per treure quelcom positiu a dalt. Jérémy Lempereur ha estat aturat durant un parell de mesos, quant a físic està un pèl per sota dels companys i potser no estarà per competir tot el matx. Mentre que el cas de José Pedrosa Galán és difícil perquè encara no sabem si podrà ser alineat per un problema amb el transfer internacional [pel matx de tornada comptaran amb ell segur]”. De la seva banda, Cubas va mostrar-se il·lusionat assenyalant que “treballaré al 100% per ajudar l’equip en el que pugui, i si això ve acompanyat d’una diana seria perfecte, però l’objectiu primordial és assistir en les meves funcions en atac i en defensa”.

Finalment, el veterà capità Ilde Lima va explicar que “la intenció és marxar amb opcions i que l’enfrontament d’Andorra tingui sentit i lluitar a casa per superar aquesta ronda”. L’actuació de l’àrbitre búlgar, Stefan Apostolov, serà analitzada amb lupa pels precedents en els arbitratges a Armènia sobre el que Lima va assegurar que “en aquests països succeeixen coses rares. Són casolans i haurem d’anar amb compte”.

MERCAT

CULLERÉ DIRIGIRÀ LA UE A EUROPA

Roger Culleré serà l’encarregat de dirigir el primer conjunt de la UE Santa Coloma, com a mínim a la fase prèvia de l’Europa League davant l’NK Osijek. El jove entrenador de 28 anys, nascut a Lleida però resident a Andorra, va explicar que “he d’acabar de concretar el meu futur al club per una qüestió laboral. El que tinc clar és que m’agradaria estar dins del cos tècnic”. Culleré coneix l’entitat de sobres en haver estat a la banqueta de l’equip B de la lliga Biosphere durant la temporada passada.

D’altra banda, l’Inter Club Escaldes va oficialitzar ahir el fitxatge del migcampista Josep Manel Ayala de 37 anys, procedent de la mateixa UE.

tracking