Bàsquet

El MoraBanc, al tempteig només per Shermadini

El club finalment no presentarà oferta per Antetokounmpo malgrat que no es descarta la continuïtat del grec

El MoraBanc, al tempteig només per ShermadiniXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui a les dotze de la nit acaba el termini perquè els clubs de l’ACB presentin ofertes qualificades als seus jugadors no renovats per garantir el dret de tempteig. El MoraBanc Andorra esgotarà les opcions per Giorgi Shermadini, a qui des d’un principi va afirmar que volia retenir malgrat que s’espera que grans entitats s’hi interessin. Precisament una de les que havia sonat era l’Unicaja. No obstant això, segons fonts properes al club andalús, Joan Plaza ha demanat un pivot amb un perfil més físic i ràpid perquè ja compta amb Dejan Musli com a jugador amb centímetres per dominar la zona. El MoraBanc sabrà abans del 9 de juliol si algun altre conjunt de la Lliga Endesa s’haurà interessat formalment per ell i si li hauran presentat alguna oferta. De ser així, s’espera que sigui massa elevada per a les possibilitats del club.

Per altra banda, el MoraBanc va decidir finalment no presentar una oferta al dret de tempteig per Thanasis Antetokounmpo. Tot i que la seva continuïtat no es descarta i de fet, interessa, l’entitat del Principat prefereix no anar al tempteig. Tampoc no se seguirà aquesta via ni per Thomas Schreiner ni per Nacho Martín, així com pel fins fa poc capità, David Navarro, al qual no se li vol complicar la situació al seu proper destí, el Rio Natura Monbus Obradoiro, amb el qual jugarà la propera temporada, una operació que encara s’ha de fer oficial.

Pel que fa a altres jugadors amb contracte, com ara David Walker, David Jelínek, Andrew Albicy, Guille Colom i Chris Czerapowicz, cap té encara al cent per cent la continuïtat garantida ja que compten amb clàusules de sortida. Colom i Walker són els que apunten amb gairebé tota seguretat a continuar, igual que Jelínek, a qui després de la sortida de Navarro es necessita més. Per la seva part, la continuïtat d’Albicy es confirmarà entre aquesta setmana i la vinent, tot i que també sembla que seguirà. Czerapowicz és qui està més a prop de marxar.

tracking