rugbi de 7

La selecció femenina brilla a l'Europeu

Les de Martinho s’imposen a Eslovènia i Luxemburg i empaten contra Eslovàquia

La selecció femenina brilla a l'EuropeuRUGBY EUROPE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana femenina va arrencar amb força ahir l’Europeu de rugbi de 7 de la categoria Conference que es disputa aquest cap de setmana a Kosice (Eslovàquia). Les jugadores de Jeannot Martinho van solucionar la fase de grups sense cap derrota, imposant-se primer a Luxemburg per un clar 5 a 28, empatant posteriorment contra les amfitriones per 7 a 7 i superant finalment Eslovènia per 17 a 12. D’aquesta manera, les del Principat es van assegurar la classificació per als quarts de final, que jugaran avui mateix (11 h) contra Geòrgia, un combinat que “físicament és molt fort i ràpid, però nosaltres estem per sobre tècnicament”, segons apuntava el seleccionador d’Andorra, Jeannot Martinho, que hi afegia que “al rugbi de 7 el físic compta molt”.

El tècnic es va mostrar molt satisfet amb els resultats obtinguts ahir, malgrat que lamentava no haver pogut assolir el ple. “Ha estat un dia perfecte, però ho hauria estat encara més si haguéssim guanyat Eslovàquia”, va assenyalar Martinho.

Ell i el seu combinat tenien l’objectiu previ de millorar la desena posició assolida l’any passat i ahir ja el van assegurar. “Ara no tenim res a perdre, tot el que vingui ara és un bonus i un premi, però jo soc exigent, les noies estan motivades i són molt competidores i anirem a buscar més”, comentava el seleccionador, que descrivia l’èxit dels resultats de la primera jornada explicant que “hi ha una bona barreja de joves i veteranes i hem format un grup maco que ja està acostumat a competicions d’aquest nivell”.

tracking