Xile domina però no pot amb Alemanya

Stindl neutralitza abans del descans el gol matiner fet per Alexis Sánchez

Alemanya i Xile van empatar ahir a 1 a la segona jornada de la Copa Confederacions que s’està disputant a Rússia. El seleccionador germànic Joachim Löw va realitzar alguns canvis respecte a la primera jornada, com ara la presència del porter de l’FC Barcelona, Marc-André ter Stegen. El matx no va començar bé per a ell, ja que al minut 6 va cedir una pilota al central Mustafi i aquest va cometre una errada que no va desaprofitar Alexis Sánchez per situar el 0-1 en el marcador. Una altra mala decisió del defensa va estar a punt de suposar el 0-2 per als sud-americans, però no van estar encertats. Xile dominava el partit, però una jugada aïllada d’Alemanya va suposar l’empat al 41 de joc. Emre Can va fer una bona conducció des de camp propi, va fer una passada en profunditat per Héctor, que va assistir al primer toc a Stindl per situar l’empat a 1 al marcador.

Durant el segon temps, el resultat ja no va variar tot i les ocasions dels xilens. Amb aquest marcador, els dos equips posen peu i mig a les semifinals, ja que en tindran prou amb un empat a l’última jornada contra combinats més dèbils per certificar el passi de ronda.

A l’altre partit de la jornada, Camerun i Austràlia també van igualar a 1 gol. Els africans es van avançar al temps d’afegit de la primera meitat amb el gol d’Anguissa, i els australians van empatar al minut 60 amb un penal convertit per Milligan. Avui hi ha jornada de descans i demà es jugaran el Mèxic-Rússia i el Nova Zelanda-Portugal.