Bàsquet

Peñarroya renova per un any més

L’entrenador egarenc renova el seu contracte i encetarà la seva vuitena temporada com a tècnic
del MoraBanc Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la presència a l’Eurocup ja confirmada, el MoraBanc Andor­ra va oficialitzar ahir la continuïtat per una temporada més de l’entrenador, Joan Peñarroya. Aquesta serà la seva vuitena campanya al Principat, quan va arribar a l’equip a LEB plata, fins ara, que ha situat l’equip a l’Eurocup, i amb l’entitat disputant competició continental vint-i-dos anys després. La seu del patrocinador principal del club, MoraBanc, va acollir ahir la presentació de l’acord de renovació amb la presència de Peñarroya, el president, Gorka Aixàs, i el director general de l’entitat, Francesc Solana. Primer va ser el torn de les fotografies amb la samarreta del conjunt andorrà i el lema JoanX8 fent referència a les temporades que el vallesà acumularà a la banqueta del Poliesportiu.

Peñarroya va admetre estar “molt content perquè segueixo a casa meva, amb els mateixos companys amb què vaig començar aquesta trajectòria i amb la mateixa idea que teníem fa 8 anys”. En la mateixa línia es va mostrar el màxim mandatari, Gorka Aixàs, que va explicar que “és la vuitena temporada amb nosaltres i la vuitena en què podrem seguir creixent. La nostra relació ens ha portat a créixer campanya a campanya i creiem que encara tenim marge i recor­regut per millorar. Estem molt il·lusionats per la propera temporada.” Per la seva banda, el director general, Francesc Solana, va declarar que “aquest és un pas més dintre de la nostra història”.

L’entrenador va reconèixer que la presència a l’Eurocup no era obligatòria per renovar, però sí important: “les coses tenen els seus temps i és més important el club que les persones. S’ha fet un gran esforç amb el suport dels patrocinadors, i evidentment em motivava poder jugar a Europa. És una manera de seguir creixent i fer passes endavant”. Preguntat per si havia rebut ofertes, va afegir que “si estic aquí és perquè les dues parts hem tingut clar que era la millor opció, i el que tots volíem. Si fas una bona temporada estàs més obert a tenir opcions, però la meva prioritat era seguir creixent aquí perquè ens hem guanyat merescudament i a la pista poder anar a Europa”. Sobre aquest aspecte va recalcar que “aquest any 12 equips de la lliga Endesa jugaran competició europea i potser no sembla massa premi, però ens arriba en el moment en què ens ho hem guanyat. Ens agrada que tot el que assolim ho fem a la pista”.

La participació a l’Eurocup implicarà fer canvis a la plantilla, i la intenció de Peñarroya és mantenir el bloc: “sempre hem intentat que continuï una part important de l’equip, i ens agradaria que entre 5 i 7 jugadors d’aquesta temporada continuïn l’any vinent, però això no depèn només de nosaltres. Tenim esportistes sense contracte, i altres que en tenen però amb clàusules de sortida, així que ara no podem assegurar res i haurem d’esperar uns dies”. En aquest sentit, el de Terrassa va refermar la idea de “fer el millor equip possible sense perdre les coses bones que han transmès els jugadors aquest any ni l’ADN que hem tingut sempre i que aquest any hem demostrat especialment als partits que hem disputat davant la nostra afició”.

Inici del Camp Movistar

La lliga Endesa i Movistar, amb la col·laboració del MoraBanc Andorra, inicien avui la segona edició del Camp Movistar, un campus per a 50 nens i nenes d’entre 8 i 14 anys que s’allargarà fins al divendres 30 de juny. A més de les activitats relacionades amb el bàsquet, els participants visitaran Naturlandia o Caldea. Aquesta estada tindrà la presència de Joan Peñarroya i els àrbitres Jordi Aliaga i Víctor Mas, a més de Gorka Aixàs i el president de l’ACB, Francisco Roca, que participaran en l’entrega de diplomes als joves.

Peñarroya renova per un any més

Peñarroya renova per un any més

tracking