Bàsquet

David Navarro marxa del MoraBanc

El jugador decideix canviar d'aires després de quatre temporades i s'acomiada de l'afició en una carta

David Navarro, selecció?Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Navarro no seguirà vestint la samarreta del MoraBanc Andorra la propera temporada. Després de quatre temporades al Principat, el jugador ha decidit continuar la seva carrera professional en un altre destí, probablement al Rio Natura Monbus Obradoiro, amb el qual se l'havia relacionat els últims dies després que el club gallec li hagi fet una oferta més suculent que el MoraBanc.

El club ha volgut desitjar el millor en aquesta nova etapa al ja excapità. A més, des de l'entitat andorrana han indicat quie "ha estat un professional exemplar durant aquests 4 anys, un excel·lent representant dels valors que el club transmet a la comunitat i el BC MoraBanc Andorra sempre serà casa seva".

El jugador s'ha volgut acomiadar de l'afició andorrana mitjanaçant una carta:

"Vaig arribar al club sense fills i amb l’equip jugant a la Leb or, i marxo amb dos fills preciosos i sent un dels capitans d’una temporada històrica.

He viscut quatre anys molt importants a la meva vida on sempre he intentat fer el millor possible dins i fora de la pista i nomes puc estar agraït per tot el que m’ha passat.

Per això vull donar les gràcies a totes les persones que han fet possible que això fos així. Al president Gorka Aixas, Francesc Solana i Joan Peñarroya per fitxar-me, a la resta de treballadors del club que sempre m’han tractat estupendament, a tots els jugadors que han passat aquestes quatre temporades i especialment a tota la afició i gent d’Andorra que m’han fet sentir molt estimat.

Andorra sempre serà un lloc especial per mi.

David Navarro."

tracking