Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Albert Ferré veu negre el futur de l'FC Andorra pel deute acumulat

L’embargament de 17.359,14 euros se suma als 300.000 que deu el club
Albert Ferré durant l'assemblea del mes de març.

Albert Ferré veu negre el futur de l'FC Andorra pel deute acumulat

Albert Ferré durant l'assemblea del mes de març.

Xavier Pujol
Actualitzada 23/06/2017 a les 07:17
Albert Ferré, màxim mandatari de l’FC Andorra, va tenir ahir una reunió amb el saig després de l’embargament per un deute de 17.359,14 euros que va aparèixer al BOPA de dimecres. Aquest embargament ha fet que l’entitat ja no va percebre durant el mes de maig la part proporcional dels 145.000 euros de subvenció que el club té assignats anualment per part de l’administració.
En declaracions al Diari, Albert Ferré va admetre que “la situació és molt complicada i el futur està molt negre. L’FC Andorra està abocat a la desaparició en poc temps i crec que anem en aquesta direcció”. Poc després va matitzar les seves paraules i va dir que “la dissolució és una de les possibilitats que ja es va plantejar el passat mes de març a l’assemblea amb els socis, però encara no ens hem reunit, i ho hem de fer per valorar la situació”. De totes maneres, les últimes novetats només han estat la gota que ha fet vessar el got perquè “la motxilla està molt plena”, en referència als 300.000 euros de deute que acumula el club. El president també va admetre que “intentarem totes les solucions possibles, però encara no sabem quan. Les presses són males conselleres”.
Per últim, Ferré va carregar contra els anteriors directius i el Govern: “abans, a l’època de vaques grosses es donaven subvencions signant un tovalló de paper. Durant l’època d’Emili Puig hi havia una ajuda governamental de 300.000 euros a més de 250.000 de la UEFA, i en 3 mesos el club estava a 0 i no s’havia pagat res. Potser Govern també hauria d’afrontar alguna cosa”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts