TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Talín Puyaltó

“Ja tenim equips interessats del Marroc o d'Angola”

“Ja tenim equips interessats del Marroc o d'Angola”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de la primera edició de l’Andorra Sènior Cup fins a la vuitena, quant han crescut?

Vam començar amb 60 participants i hem estat a prop dels 1.000. Cada vegada equips més reconeguts i jugadors de tot el món importants que han jugat a primera divisió hi volen participar. S’està consolidant en l’àmbit europeu d’una manera que no ens hauríem imaginat.

Amb tanta demanda, els és complicat mantenir l’essència del torneig?

Evidentment, però ho hem aconseguit. El creixement ens ha obligat a comptar amb 40 voluntaris de molta confiança i al final cada edició som els mateixos i hem creat una gran família. Tots treballem sota la filosofia d’estar al servei del jugador des de primera hora del matí fins a la una o dues de la matinada.

Els veterans de l’FC Barcelona o del Reial Madrid, podrien arribar a participar-hi?

No, és diferent. Normalment les grans entitats cobren per formar part d’esdeveniments d’aquest tipus i la sort que tenim nosaltres és que els futbolistes paguen les seves inscripcions. És cert que s’hi han interessat bastants clubs, però el nostre pressupost és realment reduït. Ara bé, venen conjunts valuosos com el Girona, el Castelló, l’Albacete, el Vitória de Guimarães o l’Olympique de Marsella.

La clau de l’èxit, segons vostè?

El boca-orella. Oferim un cap de setmana familiar i cada vegada més les plantilles arriben al país amb les dones i els fills. El futbol és com si diguéssim el vincle d’unió, però la cita va més enllà de l’esport. Grups del Carib i Tunísia van venir uns quants dies a conèixer el Principat i a fer les activitats que es poden realitzar aquí en aquesta època.

Es marquen un màxim de candidats de cara al futur?

Ho estem valorant. Crec que tenint en compte que hem estat 32 equips podríem arribar a assolir un total de 36. No volem perdre ser propers, tot i que ja han contactat amb nosaltres persones del Marroc i Angola que hi volen ser el 2018.

tracking