TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Retorn a Armènia

El bombo de la Lliga de Campions torna a emparellar l’FC Santa Coloma i l’Alashkert armeni, amb la tornada a Andorra

Retorn a ArmèniaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quan fa tot just 17 dies que el Reial Madrid va superar la Juventus a la final de la Lliga de Campions, Cardiff ja és història i ahir es va donar el tret de sortida a l’edició 2017-2018, que tindrà el seu punt final a Kíev el 26 de maig. El representant andorrà al sorteig de la primera i segona ronda de la màxima competició continental és l’FC Santa Coloma, i la sort no es va posar del costat de l’actual campió de lliga. Els de Richard Imbernón eren un dels 5 caps de sèrie, però la fortuna va deparar que s’enfrontin a l’equip amb el coeficient més alt dels que no ho eren, l’Alashkert FC d’Armènia, un vell conegut, ja que és la mateixa entitat que els va eliminar la temporada passada amb un global de 3 a 0 (0 a 0 a Andorra i 3 a 0 a Yerevan). El conjunt armeni era el que menys agradava als colomencs tal com va reconèixer Imbernón: “És el més complicat que ens podia tocar, no només pel nivell esportiu que tenen, sinó perquè en la logística és un viatge llarg i complicat.” El canvi que hi ha respecte a l’enfrontament de l’anterior campanya és l’ordre dels duels, ja que enguany es disputarà l’anada a Armènia (27 o 28 de juny) i la tornada serà a l’Estadi Comunal (4 o 5 de juliol). Precisament sobre aquest aspecte també va parlar l’entrenador: “Poder-ho definir a casa és la part positiva, però hem de fer un bon resultat allà.” En cas de classificar-se, l’FC Santa Coloma s’enfrontaria al BATE Borisov bielorús a la segona ronda.

Tampoc van ser afortunats els clubs de l’Europa League. La UE Santa Coloma jugarà contra l’NK Osijek de Croàcia, 4t classificat a la lliga (29 de juny a l’Estadi Comunal i 6 de juliol a terres croates) i el Tic Tapa UE Sant Julià haurà de fer les maletes fins a Albània per veure’s les cares amb l’Skënderbeu (29 de juny a fora i 6 de juliol al Comunal). El jugador de la UE Santa Coloma Jordi Rubio va declarar que “serà un rival molt dur, la lliga croata sempre ha tingut renom i ja la coneixem de l’eliminatòria del curs passat contra el Lokomotiva”, i va valorar positivament el fet de competir primer al Principat: “Millor, perquè no ens coneixen gaire, tindrem el nostre públic i podem donar la sorpresa.” Per últim, el defensa va afegir que “l’objectiu és marcar a casa i tenir un resultat ajustat o fer alguna cosa per tal que el viatge a Croàcia sigui per competir i no per fer turisme”.

Per la seva banda, el Tic Tapa UE Sant Julià tornarà a Europa contra l’Skënderbeu. El tècnic dels lauredians, Luis Blanco, va assegurar que “no podem fer una valoració a fons del rival perquè no el coneixem, però segur que seran superiors. Qualsevol contrari que ens hagués tocat seria professional i això ja els posa per sobre nostre”. A més, també es va referir a l’ordre dels duels: “Hauríem preferit jugar primer a l’Estadi Comunal perquè si comences de visitant i t’estomaquen, el segon enfrontament perd una mica d’interès. Hem d’anar a Albània a obtenir el millor marcador per fer que la tornada tingui al·licients per a nosaltres i per als aficionats”.

tracking