Bàsquet

El MoraBanc Andorra jugarà l'Eurocup

El president Gorka Aixàs ho ha confirmat aquesta tarda després d'haver aconseguit reunir els diners necessaris

El MoraBanc jugarà l'Eurocup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra accepta la plaça que li va oferir l'Eurocup fa uns dies. El club ho ha confirmat aquesta tarda de la mà del màxim mandatari de l'entitat, Gorka Aixàs, qui ha estat acompanyat durant la roda de premsa del gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, i de la directora de màrqueting, comunicació i qualitat de MoraBanc, Mireia Maestre.

El conjunt del Principat tenia fins a final de mes per renunciar-hi, però finalment ha pogut reunir els 300.000 euros extra que li mancaven del nou pressupost, arran de la competició europea. Aixàs ha encetat el seu discurs deixant clar que “avui és un dia bastant o molt important per la història del nostre club. Jugarem Eurocup” i ha continuat explicant que “estic acompanyat de dos dels tres pilars més importants per a nosaltres”.

La propera carpeta a tancar serà la de la continuïtat del tècnic egarenc, Joan Peñarroya, i posteriorment es procedirà a renovar i fitxar per així confeccionar una plantilla competitiva i preparada per la campanya 2017-2018.

tracking