BTT

700 participants al Mundial 'masters'

700 participants al Mundial ‘masters’

700 participants al Mundial 'masters'VALLNORD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra i més concretament la localització de Vallnord Pal-Arinsal seran l’epicentre del ciclisme de muntanya des d’ahir fins al proper 2 de juliol. El Principat acollirà dues cites de renom, com són el Mundial masters i la Copa del Món. La primera competició celebrarà la segona edició al país, reunirà 50 participants més que el 2015, és a dir, 700 (300 en descens i 400 en cross-country), i encara està tancant inscripcions, així que la xifra podria augmentar als 750.

A la prova hi seran presents bikers amateurs de 37 països diferents, repartits per sexe i franges d’edat en 14 categories, comptarà amb uns 400 voluntaris i es clourà amb les finals i l’entrega de premis de dissabte vinent. Va donar el tret de sortida amb la presentació oficial ahir al matí a l’estació, mentre que a la tarda els corredors ja van poder experimentar sensacions damunt les dues rodes realitzant els entrenaments lliures de cross-country, en un circuit que tindrà el 95% del dels professionals. El cònsol major de la Massana i president de Vallnord, David Baró, va explicar que “es tracta d’una aposta important pel país i la parròquia i el que volem és seguir”. En aquesta mateixa línia va confirmar que “l’any que ve tornarem a ser els organitzadors de les dues curses [a mitjan juliol] i de cara al 2019 i 2020 hem enviat un dossier a l’UCI [Unió Ciclista Internacional] per tornar a demanar-ho”.

El comissari de l’UCI Mountain Bike present a la roda de premsa, Serge Robichon, va deixar clar que “els Mundials masters tenen realment importància, ja que porten la tradició i Andor­ra es pot arribar a convertir en la Meca del BTT”.

tracking