Gimnàstica

Quasi 500 participants, a la Gimnastrada nacional

La festa de la gimnàstica mostra un gran nivell tant sobre la pista com en nombre d’espectadors al Poliesportiu

Quasi 500 participants, a la Gimnastrada nacionalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé 500 persones van participar ahir a la Gimnastrada nacional, que es va dur a terme al Poliesportiu d’Andorra. La festa de la gimnàstica no només va ser un èxit sobre la pista, ja que les graderies van presentar un molt bon aspecte. Els 6 clubs de rítmica del país, els 2 d’artística i la selecció nacional van fer els seus números sota la temàtica dels dibuixos animats i es van poder veure actuacions amb Els Barrufets, 101 dàlmates, La Pantera Rosa o El llibre de la selva.

La presidenta de la Federació Andorrana de Gimnàstica, Eva Rodríguez, va mostrar-se satisfeta per la jornada: “Tot ha anat perfecte i hi ha hagut una participació genial per part dels diferents clubs.” I hi va afegir que “la posada en escena de totes les actuacions ha estat molt maca i amb molt de treball al darrere”. Rodríguez també es va congratular per la quantitat d’aficionats que van presenciar la festa d’aquest esport, que clou el curs i mostra el talent de les esportistes i el treball fet al llarg de tot un any.

Aquesta Gimnastrada era un dels esdeveniments emmarcats dintre del Dia olímpic 2017, que les federacions esportives van organitzar juntament al Comitè Olímpic Andorrà. Unes 1.850 persones van participar durant el cap de setmana en alguna de les activitats que es van celebrar dintre d’aquestes jornades, com el vòlei platja, el bàsquet 3x3, el tir amb arc o l’atletisme.

tracking