L'Andorra Sènior Cup suma participants i es consolida

La 8a edició tindrà 32 equips, amb exjugadors de primera espanyola

L'Andorra Sènior Cup suma participants i es consolidaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 8a edició de l’Andorra Sènior Cup arrenca demà amb un augment dels equips que hi participaran –enguany seran 32–, en uns duels que es disputaran a l’Estadi Nacional, Ordino i Prada de Moles. Hi haurà 8 grups de 4 conjunts i el millor de cadascun avançarà als quarts de final. Per a la jornada de diumenge quedaran les semifinals i la final a l’Estadi Nacional al matí. El favorit per endur-se la victòria tornarà a ser l’Ezar de la Rioja, que tindrà exjugadors de primera divisió com Sánchez Jara, Christiansen o Arpón.

També se citaran futbolistes que havien disputat la màxima categoria a l’equip de veterans del Numància, com Culebras o Barbarín, o amb el Girona FC, on jugarà Delfí Geli. L’organitzador del torneig, Talín Puyaltó, va admetre que “aquest campionat agrada molt perquè gira al voltant del futbol però no ho és tot. Hi ha activitats paral·leles per gaudir d’un ambient familiar durant tot el cap de setmana al país”.

Aquest any des de l’organització s’ha hagut de deixar algunes entitats a fora, però no es descarta “seguir creixent de cara al curs que ve, però pausadament”. A més, hi haurà representació local amb dos grups de veterans d’Andorra, i com a novetat, dos de l’Olympique de Marsella.

tracking