DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El València Basket es torna a desfer del Reial Madrid

La clara victòria dels locals els deixa a només un triomf d’aconseguir el primer títol de lliga de la seva història
Dubljevic superant Ayón durant el duel d'ahir.

ACB PHOTO
Actualitzada 15/06/2017 a les 06:38
El València Basket va superar el Reial Madrid per 81 a 64 al tercer partit de la final de la Lliga Endesa amb uns grans Dubljevic (14 punts i 21 de valoració) i Will Thomas (en va anotar 16). El duel va començar amb un ritme d’anotació baix, ja que al final del primer quart el marcador assenyalava un curt 11 a 16 per als blancs. Els de Laso van intentar obrir forat a l’inici del segon amb 10 punts de marge (11-21), però els locals, esperonats pel seu públic, van capgirar el partit i van arribar per davant (36-35) al descans.
A la represa va seguir l’intercanvi de cops fins que Will Thomas es va endollar i va situar la màxima diferència per als locals en 6 punts primer i 9 després (55-46) al tram final d’un període que va acabar amb el 59 a 51 a l’electrònic. Els 10 minuts definitius van començar amb dos triples consecutius del català Guillem Vives, que posava les coses de cara per als taronja amb el 65 a 51 a 7 minuts per al final. Els blancs van intentar apropar-se però el recital de València Basket va deixar el tercer punt del play-off per als locals, que queden a un triomf del títol de la Lliga Endesa.