Esquí de muntanya

La Federació Internacional, al país per l'assemblea general i jornades tècniques

La Federació Internacional, al país per l'assemblea general i jornades tècniques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Principat acollirà aquesta setmana l’assemblea general de la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF) entre divendres i dissabte. La reunió es durà a terme a l’Art Hotel de la capital i està previst que els representants dels diferents països analitzin diversos aspectes del present i del futur de l’ens. Una de les funcions de la trobada serà validar els diferents calendaris com, per exemple, el de la Copa del Món d’esquí de muntanya, que té prevista la cita andorrana de la Font Blanca entre el 27 i el 28 de gener del 2018. També es discutiran aspectes econòmics, d’organització o de comuni­cació.

Paral·lelament, també es faran unes jornades tècniques del departament de management de la ISMF amb la presència d’una seixantena de persones provinents de trenta federacions. En aquestes convocatòries de grups tècnics s’analitzaran temes com la possible millora del reglament de la Copa del Món, unificar el calendari júnior amb l’absolut o els drets d’imatge, quan ara es compleix el primer any del contracte entre la federació i l’empresa Infront.

A més de les trobades, la Federació Andorrana de Muntanyisme organitzarà diverses activitats per als assistents, com sortides guiades a la muntanya, gaudir de les aigües termals o fins i tot una visita amb tots els representants de l’organisme internacional dissabte al vespre a Casa de la Vall just abans del banquet de clausura. Pel president de la FAM, Jaume Esteve, “acollir aquesta assemblea és important perquè assenta la implicació d’Andorra a l’esquí de munta­nya. La Font Blanca ja implica, però això referma més aquest compromís”. I va afegir que “tot això està sumat a apostar per un projecte esportiu ambiciós”.

tracking