BTT

Guy Díaz participarà en la Copa del Món de Vallnord

El recentment medallista als Jocs dels Petits Estats de San Marino finalment disputarà la cursa de ‘cross-country’

Guy Díaz participarà en la Copa del Món de VallnordFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Guy Díaz finalment prendrà part en la cursa de cross-country olímpic de la Copa del Món de BTT de Vallnord, que es disputarà el 2 juliol. L’andorrà primer va decidir no participar-hi, però definitivament serà el cinquè ciclista del país que estarà present a la cita mundial. Aquest any ha corregut la Copa Catalana internacional de BTT, on ha acabat en 21a posició a la general (tot i no haver realitzat totes les proves del certamen). També va fer història en sumar la primera medalla d’Andorra en ciclisme de muntanya en uns Jocs dels Petits Estats, no fa ni dues setmanes, amb el bronze que va aconseguir a la competició de San Marino.

Díaz va explicar quins han estat els motius que el van fer prendre aquesta decisió i va declarar que “és veritat que no tenia previst fer cap cita de la Copa del Món, però com que aquesta temporada m’he trobat força bé i la carrera és a casa m’he decidit per ser a Vallnord”. De cara als objectius, admet que serà una participació complicada, ja que “sortint des de tant enrere no hi ha absolutament res a fer. Així que la intenció serà participar i gaudir”.

A més de Guy Díaz a la cursa de cross-country hi haurà altres riders locals que correran la Copa del Món, com és el cas de Blanca Aracil en categoria femenina, i de Joan Aracil, Albert Barilaro i Guillem Casal en homes. Tots 4 estaran presents a la modalitat de descens, que es farà dissabte 1 de juliol al traçat de 2,5 quilòmetres entre Pal i la Massana.

tracking