El central Vallejo tornarà al Reial Madrid per cobrir la marxa de Pepe

Marco Verrati demana sortir del PSG i el Barça ja n’hauria ofert 100 milions

El central Vallejo tornarà al Reial Madrid per cobrir la marxa de Pepe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb la majoria de competicions futbolístiques finalitzades (només queda per disputar-se la Copa Confederacions a Rússia entre aquest dissabte i el 2 de juliol), l’actualitat de l’esport rei passa en gran part pel mercat de fitxatges. Després de la marxa del defensa del Reial Madrid, Pepe, el club blanc ja ha decidit el seu substitut. Mitjans espanyols van publicar ahir que serà el central de 20 anys Jesús Vallejo, propietat dels madrilenys des de l’estiu del 2015 i que va estar cedit al Saragossa (club on es va formar) i aquesta temporada a les files de l’Eintracht de Frankfurt a la Bundesliga. L’aragonès va ser un dels més destacats del conjunt alemany a la primera meitat del curs, però les lesions que va tenir a l’inici del 2017 van minvar el seu rendiment durant el segon tram de competició. Tot i això, els dirigents del campió d’Europa han decidit que s’afegeixi a Sergio Ramos, Varane i Nacho.

A can Barça el nom propi és el de l’italià Marco Verrati. Segons informen mitjans francesos i italians, el migcampista hauria demanat sortir del PSG i els gals fins i tot haurien rebut una oferta de 100 milions d’euros dels blaugrana per fer-se amb els seus serveis. Un altre dels pretesos és Philippe Coutinho, que es va pràcticament autodescartar en reconèixer que “tinc contracte amb el meu club [Liverpool] i és llarg. A més, ara només penso en el present i en l’equip nacional”.

Des de Madrid asseguren que un dels puntals de l’Atlètic, Antoine Griezmann, ampliarà el seu contracte amb els matalassers fins al juny del 2022.

tracking