automobilisme

Vinyes abandona a Ourense amb molèsties a la mà

Vinyes abandona a Ourense amb molèsties a la mà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes afrontava aquest cap de setmana una nova cita del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt a Ourense. Feia dos anys que l’andorrà no corria per aquest traçat gallec, però no obstant això tenia bones sensacions en les jornades de reconeixements prèvies que va realitzar. “No m’ha costat recordar algun dels paratges tradicionals d’aquesta prova”, assenyalava l’an-dor­rà abans d’enfilar-se al volant del seu Suzuki Swift R+ en plena competició.

Malgrat la motivació del pilot del Principat, va tenir un contratemps només començar, al shakedown, que el va deixar totalment fora i sense opcions de mantenir el ritme de victòries en la categoria N5. La direcció assistida del seu vehicle es va trencar mentre traçava un revolt i va marxar recte.

Inicialment, Vinyes es veia amb possibilitats de continuar en competició, però a mesura que va anar passant el temps, les conseqüències del cop van començar a passar factura a la seva mà dreta i no es va veure amb forces per prendre la sortida. El de Suzuki va anar a l’hospital per assegurar-se que no hi hagués cap trencament, fet que finalment es va confirmar. “Em fa molt mal”, va declarar Vinyes. La propera cursa que disputarà l’andorrà serà el 7 i 8 de juliol a Ferrol.

tracking