Futbol

Test d'Espanya a Macedònia abans de la final contra Itàlia

Els grups D, G i I tanquen avui la sisena jornada de la fase fins a finals d’agost

Test d'Espanya a Macedònia abans de la final contra Itàlia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els partits de seleccions abaixen avui el teló amb duels dels grups D, G i I. Serà el tancament a aquesta sisena jornada fins a finals d’agost i principis de setembre, quan es disputaran de manera consecutiva enfrontaments de la setena i vuitena jornada de la fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018.

Espanya serà una de les protagonistes avui en el seu examen a Macedònia (20.45 h), a qui ha de vèncer si vol mantenir el frec a frec pel lideratge del grup G amb Itàlia, que rep a la mateixa hora Liechstenstein, i contra qui disputarà un duel decisiu per la primera plaça i l’accés directe a la Copa del Món en la següent jornada. Al grup I destaca el duel directe entre primer i segon, Croàcia i Islàndia, amb una Turquia, que és quarta, sense el recentment expulsat Arda Turan, visitant Kosovo. Al grup D, un dels més igualats a la part alta, es mesuraran Sèrbia, primera classificada, davant una Gal·les sense Gareth Bale, tercera, mentre Irlanda, empatada amb Sèrbia, s’enfronta a Àustria.

Per altra banda, en la jornada d’ahir va destacar l’empat boig entre Escòcia i Anglaterra, amb tres gols els últims cinc minuts, i el triomf còmode d’Alemanya davant San Marino.

tracking