Bàsquet

El MoraBanc, a confirmar Europa abans de centrar-se en Peñarroya

El club es troba sondejant els actuals patrocinadors i temptejant-ne de nous per fer-ho viable econòmicament

El MoraBanc, a confirmar Europa abans de centrar-se en PeñarroyaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció del MoraBanc Andorra es troba immersa treballant en la viabilitat econòmica de jugar a Europa la temporada vinent. El club va assolir els mèrits esportius, però necessitarà tancar un pressupost més elevat que el de les tres campanyes anteriors, arran que la despesa serà superior en la gran majoria d’àmbits. Per a aconseguir-ho estan demanant més diners als actuals patrocinadors i alhora temptejant-ne de nous que estiguin disposats a col·laborar.

La setmana que ve és el límit que s’ha marcat des dels despatxos del conjunt del Principat per a prendre una decisió que anirà enfocada a l’Eurocup o també hi hauria la possibilitat d’inscriure’s a la Basketball Champions League (últim dia el 23 de juny). Tan bon punt aquesta carpeta estigui tancada s’obrirà la de l’entrenador Joan Peñarroya, amb qui el MoraBanc vol comptar per al proper curs i el general manager, Francesc Solana, i el seu staff s’encarregaran de negociar la seva continuïtat.

El futur d’Andrew Albicy

El base francès va concedir una entrevista al canal de televisió francès SFR SPORT2 en la que va respondre sobre diferents temes. El segon màxim assistent de la Lliga Endesa (6,13 de mitjana per matx) va ser preguntat pel seu futur un cop se li acabi l’any de contracte que li resta a Andorra i va explicar que “penso que sí que hi ha la possibilitat d’aterrar a algun equip espanyol un pèl més gran. Tot i que no sé res de propostes, perquè no he pogut parlar amb el meu agent, però s’ha vist que soc capaç d’arribar al nivell de grans jugadors”. El de Sèvres va continuar assegurant que “el fet de competir cada cap de setmana contra esportistes de nivell com Sergio Llull o Bo McCalebb doncs fa que milloris, és una de les raons per les quals vaig voler marxar de França. El fet d’anar a l’estranger fa que agafis experiència”. Finalment sobre el ser o no a la llista definitiva de l’Eurobasket amb França va dir que “vull ajudar a la selecció, sempre que el seleccionador em truqui allà estaré”.

tracking