Bàsquet

Andorra presenta equip per al Mundial i l'Europeu 3x3

La federació fa públiques dues llistes diferents d’esportistes per la mínima diferència de dies entre les dues competicions

Andorra presenta equip per al Mundial i l'Europeu 3x3Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Bàsquet va fer públiques ahir dues llistes de jugadors que representaran el Principat al Campionat del Món de França de 3x3 i al Qualifier europeu de la mateixa especialitat, que se celebrarà al Principat. El fet que les competicions es disputin en un marge mínim de dies de diferència, va obligar a l’organisme federatiu a presentar dos conjunts diferents.

La cita mundial serà a Nantes entre el 17 i el 21 de juny i hi seran Jordi Olcina, Esteve Malet, Jordi Plasencia i Rafa Casals, esportistes que hauran de mesurar les seves forces a la primera fase davant Rússia, Sèrbia, Egipte i Puerto Rico. D’altra banda, des de les 10.00 hores del 24 fins a les 19.00 del 25 d’aquest mes, la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany acollirà el FIBA 3x3 Europe Cup Andorra Qualifier. En aquest hi haurà un total de 21 equips entre les categories masculina i femenina i es comptarà amb Sergi Marín, Oriol Fernández, Jordi Fernández i Daniel Mofreita. Ucraïna i Irlanda seran els rivals dels nois, mentre que l’entrenadora catalana Anna Busquet donarà els propers dies els quatre noms de les noies, ubicades en un grup conformat per Hongria, Alemanya, Estònia i Turquia.

S’habilitaran grades per a unes 400 persones, FIBA 3x3 emetrà senyal directe en streaming per a tot el món i a Illa Carlemany es farà un concurs d’esmaixades dissabte (20.00 h).

tracking