Canvi de cares a la selecció sub-21 per viatjar a Letònia

Novetats a la llista per substituir els jugadors que ja no hi poden participar per l’edat

Canvi de cares a la selecció sub-21 per viatjar a Letònia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció sub-21 obre una nova etapa amb la disputa del Preeuropeu de cara al torneig que tindrà lloc el 2019 a Itàlia i San Marino. Els de Justo Ruiz estan enquadrats en el grup 4 de la classificació i debutaran dissabte (17.00 h) a Jelgava, Letònia. Aquest és, d’entrada, el rival de menys nivell, sobretot en comparació amb els altres combinats amb què s’enfrontaran els tricolor, Anglaterra, Holanda, Escòcia i Ucraïna, un dels grups més difícils que hi va haver al sorteig.

Etiquetes:

La convocatòria de 23 homes –en cauran 2– presenta novetats, ja que futbolistes importants com Marc Rebés, Txus Rubio i Marc Ferré ja no podran competir en aquesta categoria. Sí que ho faran, en canvi, altres habituals de l’absoluta com són Max Llovera, Jordi Aláez i Àlex Martínez. La llista també compta amb jugadors que encara no han debutat amb la sub-21 com el porter Iker Álvarez (encara cadet) o Miquel Torres, Èric Pelfort o José Tizón.

El combinat nacional marxa avui mateix cap a Letònia, a excepció dels futbolistes que alternen la sub-21 amb l’absoluta, que ho faran després del duel de demà contra Hongria. Demà serà el torn de l’entrenament a l’escenari del matx, el Zemgales Olympic Centre, de la ciutat de Jelgava. De cara a aquest primer duel, el seleccionador nacional, Justo Ruiz, va admetre que “els letons són un rival físicament amb unes condicions superiors a les nostres. Hem d’intentar robar pilotes ràpid i sortir al contraatac”. En la mateixa línia es va mostrar el capità, Àlex Villagrassa, que va manifestar que “comencem aquest Preeuropeu amb l’objectiu de repetir els resultats de la fase anterior. Hem de ser sòlids al darrere, eficaços i intentar treure profit de les jugades d’estratègia”.

tracking