Automobilisme

Gerard de la Casa, a un sospir de guanyar a Múrcia

Edgar Montellà aconsegueix la victòria en categoria CM a la Pujada a Quillan-Col du Portel, amb Felipe Brandao, 6è

Gerard de la Casa, a un sospir de guanyar a Múrcia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard de la Casa va quedar el cap de setmana passat a menys de 4 dècimes d’adjudicar-se la victòria general a la 5a Pujada a Casa de Cristo, a Moratalla (Múrcia). L’andorrà va liderar la taula a la categoria de turismes i només el van separar 382 mil·lèsimes de Toni Ariete, que va ser el guanyador absolut de la prova. El vencedor va recórrer els 5 quilòmetres, amb un pendent mitjà del 6,3%, en 6’10”179, mentre que de la Casa ho va fer en 6’10”561.

Era el primer cop que el pilot del Principat participava en la prova, tot i que no va descartar tornar-hi en posteriors edicions, ja que va admetre que se’n va “molt content amb l’experiència, amb un recorregut inicialment molt ràpid, i després més tancat i tècnic”. El seu proper objectiu serà el 19 de juny, quan disputi la Pujada a la serra de la Llacuna, del Campionat de Catalunya.

D’altra banda, Edgar Montellà va ser el més ràpid entre els cotxes de la categoria CM a la 32a edició de la Pujada a Quillan-Col du Portel, que es va disputar als Pirineus francesos, i que era puntuable per al Campionat de França de muntanya de 2a divisió i per al Trofeu Pirineus. L’andorrà va superar en més de mig segon el seu immediat perseguidor, el gal Cedric Monziols. Després de la cursa, el pilot es va mostrar satisfet per la feina feta: “Estic molt content, ja que hem complert els objectius que ens havíem marcat. Hem millorat respecte a la nostra participació anterior aquí, sumant els primers punts del Trofeu Pirineus, així que marxem de Quillan molt motivats.” També va prendre part en la prova Felipe Brandao, que va finalitzar el 6è a la categoria CM.

tracking