TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bàsquet

El València Basket no desaprofita l'oportunitat

Es classifica per a la segona final de lliga de la seva història

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El València Basket disposava ahir del primer match-ball per classificar-se per a una final de la Lliga Endesa per segon cop a la seva història (la primera va ser la temporada 2002-2003) i no va deixar escapar l’oportunitat davant del seu públic, que va omplir de gom a gom la Font de Sant Lluís.

El duel es va decantar des de l’inici per al conjunt local, amb 5 punts de marge al final del primer quart (23-17), que es van ampliar fins als 11 abans del descans (43-32). Els bascos van intentar capgirar el partit a la segona meitat liderats per Ledo (va valorar 21), però el millor jugador del partit va ser l’aler dels valencians Fernando San Emeterio, que es va alçar fins als 29 de valoració amb els 19 punts anotats, ajudat pel francès Pierre Orriola, que en va sumar un total de 18.

El play-off final entre Reial Madrid i València Basket, amb factor pista per als blancs, s’iniciarà divendres vinent a les 20.30 hores al WiZink Center de la capital espanyola.

tracking