Atletisme

Xavi Teixidó acaba novè la ultramarató de Madeira

Aconsegueix l’objectiu de finalitzar la prova entre els deu primers

Xavi Teixidó acaba novè la ultramarató de Madeira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Teixidó va finalitzar ahir en la 9a posició la Ultrasky marató de Madeira, segona cursa de l’Skyrunners World Series. L’andorrà afrontava la cita amb prudència i amb l’objectiu d’acabar entre els 10 primers i finalment ho va poder aconseguir (8è a la general). El corredor va completar els 55 quilòmetres del recorregut amb 4.000 metres de desnivell en un temps de 6 h 32’29’’. El del Principat va passar en 4a plaça pel primer punt de cronometratge als 7 quilòmetres, però no va aguantar el ritme i va acabar en 9è lloc. El guanyador a terres lusitanes va ser el noruec Jon Albon, seguit pel gal Aurélien Dunand-Pallaz, i amb el rus Mityaev Dimitry tancant el podi.

A més del top-10 a la classificació general, Teixidó va cloure primer de la categoria M40, per a majors de 40 anys, amb més de 30 minuts de diferència sobre el segon a la taula, el portuguès Bruno Dantas, i amb quasi 50 de marge per davant del també lusità Renato Hernandez.

La propera jornada de la Copa del Món d’ultramaratons serà divendres vinent a Suïssa, tot i que la següent que disputi Xavi Teixidó serà la High Trial Vanoise a Val-d’Isère (França) el 8 de juliol.

tracking