El Reial Madrid reescriu la història

Guanya la segona consecutiva amb gols de Cristiano (2), Casemiro i Asensio

El Reial Madrid es va adjudicar ahir la seva dotzena Champions League després de superar per 1 a 4 la Juventus al Millennium Stadium de Cardiff. Des que la màxima competició europea de clubs va canviar de format l’any 1992, ningú no havia aixecat l’orelluda dos anys consecutius, fins que ho van aconseguir els de Zinedine Zidane.

El conjunt blanc es va avançar al marcador amb un gol de Cristiano Ronaldo (el número 500 dels madrilenys a la història de la Champions) des de la frontal després d’un gran contraatac a passada de Dani Carvajal. El xut del portuguès el va desviar Bonucci i Buffon no va poder fer res per aturar-lo. Els italians no es van ensorrar i van poder empatar 7 minuts després amb un golàs de xilena de Mandzukic que va sorprendre Keylor Navas. Posteriorment, Cristiano hauria pogut tornar a posar el Madrid per davant, però el seu cop de cap va sortir fora per poc en un tram final de primera meitat en què la Juventus va tenir el domini. A la represa va sortir millor el conjunt madrileny, que va sentenciar la final en 3 minuts bojos. Primer Casemiro va engaltar un xut llunyà que va tocar Khedira i va suposar l’1 a 2, i només 180 segons després, un altra vegada el de Madeira es va anticipar a la defensa i va rematar una centrada de Modric al primer pal.

Massimiliano Allegri va intentar capgirar el partit amb els seus canvis, però el que va arribar va ser el quart del Reial Madrid, que va fer Marco Asensio al 90 per fer embogir la grada blanca.