San Marino 2017

Andorra cau amb orgull davant un rival potent, però aspira a penjar-se el bronze

La selecció andorrana de bàsquet va caure davant la potent Xipre per 76 a 65 en el quart partit que disputen els homes de David Eudal en els Jocs dels Petits Estats de San Marino 2017 i acumula un balanç de dues victòries (San Marino i Islàndia) i dues derrotes (Montenegro i Xipre). Amb aquests números Andorra aspira avui (10.00 hores) a penjar-se la medalla de bronze sempre que superi Luxemburg (5è). A la classificació general se situa quarta empatada amb Islàndia, però encara que els nòrdics vencessin, els del Principat els passarien per sobre a la classificació, arran d’haver-los superat en el duel directe, mentre que l’or i la plata els tenen impossibles matemàticament.

Pel que fa a l’enfrontament, els del Principat van arribar al descans sent superiors en l’electrònic per dos punts de diferència (33 a 35), però els xipriotes amb americans nacionalitzats van posar-se la granota de treball per imposar-se. “Contra els luxemburguesos serà la nostra final”, va declarar Eudal.